Afvallen, sterker worden of ‘gewoon’ lekker fit willen zijn… Wat je doel ook is, ik kan je erbij helpen. Zet een punt achter alles dat niet voor je heeft gewerkt. Het is tijd voor een nieuw begin. Ik beloof je dat je boven jezelf kunt uitstijgen en dat je zowel fysiek als mentaal je eigen verwachtingen zal overtreffen.

Zo gaan we dat doen:

Stap 1: Kennismaking

We starten met een vrijblijvende intake. Deze bestaat uit een korte proeftraining van 20 minuten waarin we kijken hoe fit je op dit moment bent en wat je groeipotentie is. Daarop volgt direct een persoonlijk gesprek van 45 minuten. Hierin bespreken we o.a wat je doel is, hoe belangrijk je doel is en wat je bereid bent te doen om je doel te bereiken. We bekijken ook wat je tot nu toe tegengehouden heeft om je doel te bereiken en wat je beperkende patronen en gedachten zijn.

Stap 2: Aan de slag

Hebben we beiden na de intake een goed gevoel? Dan ontwikkel ik een programma op maat voor je. Ik maak een mix van verschillende disciplines, van fitness tot kickboxen. Afhankelijk van waar jouw interesse ligt. Op het gebied van voeding adviseer ik je en we gaan met personal training aan de slag. Ik train en coach je in het afrekenen met patronen die niet werken en voeg toe wat nodig is voor het behalen van jouw gewenste resultaten.

Stap 3 Optimalisatie

Inmiddels zijn we al even samen aan het werk en zijn de eerste resultaten geboekt. Je nieuwe leven begint vorm te krijgen. Dit gaan we uitbouwen van je interne wereld naar de externe wereld. Ik laat je de juiste balans vinden tussen rust, vertrouwen, durf en kracht en echte vechtersmentaliteit, zodat je vanuit die balans kunt blijven groeien en anderen kunt inspireren.

Klaar om te beginnen of heb je nog een vraag? Neem vrijblijvend contact met mij op.