Weerbaarheidstraining : Empowered Women!4 op de 10 vrouwen heeft wel eens te maken met (seksuele) intimidatie.


In de ideale wereld zouden vrouwen geen zelfverdediging nodig hebben omdat mannen deze misdaden niet zouden bestendigen. Maar de wereld is verre van perfect.


De meest belangrijke zelfverdedigings tool die alle vrouwen bezitten is de mogelijkheid om grenzen te stellen. fysiek, verbaal en psychologisch. de uitdaging die de meeste vrouwen niet zullen stellen, is dat ze zich niet in staat voelen om dit af te dwingen. dit is wanneer de Empowered women onder de aandacht komt.


Weet jij als vrouw hoe je reageert op intimidatie of geweld? Verstijf je, kom je in actie of heb je een enkel idee wat je zou kunnen doen? Dan is dit de ideale kans om er achter te komen! Ik heb een speciaal weerbaarheidsprogramma ontwikkeld voor vrouwen.


Met gebruik van Braziliaanse jiujitsu en judo technieken leer je op de beste manier hoe je kan werken aan jouw zelfverdediging en weerbaarheid, dat gericht is op het grondgevecht.

In deze programma leer je hoe je een aanval kan neutraliseren, ontsnappen als het mogelijk is en als dat niet mogelijk is, hoe je armklemmen en verwurgingen kunt gebruiken in levensbedreigende situaties. Investeer in jezelf en meld je aan om de hiermee aan de slag te gaan.